Beza z kremem: naturalne bezy wykonane metodą tradycyjną czyli tylko białko i cukier. Bez dodatków spulchniaczy i konserwantów. Beza przekładana jest lekkim i puszystym kremem z dodatkiem świeżej drobno mielonej kawy.
Bezy: naturalne ciasto bezowe bez dodatków spulchniających i konserwantów, tylko białko i cukier. Bezy doskonale nadające się jako dodatek do: deserów, ciast, tortów, jak również jako dekoracja.
Chruściki: zwane również faworkami, wykonujemy je według staropolskiej receptury z ciasta zbijanego ręcznie bukowym wałkiem. Ciasto wzbogacone jest alkoholem i dodatkiem masła nadając konstrukcji kruchość i chrupkość. Chruściki są delikatnie oprószone cukrem pudrem.
Ciastko francuskie: ciasto francuskie pieczone według tradycyjnej receptury, wykonywane nowoczesnymi metodami w maszynie wałkującej, która potrafi rozwałkować ciasto na 512 warstw. Ciasto francuskie jest napowietrzanie przez co jest bardzo wysokie, lekkie i kruche. Ciastko nadziewane jest jabłkiem lub serem.
Ekler: ciastka zrobione z ciasta parzonego, wykonanego metodą tradycyjną bez spulchniaczy i polepszaczy. Ciastka Ekler napełniane są kremem budyniowym bądź naturalną bitą śmietaną.
Ekler: ciastka zrobione z ciasta parzonego, wykonanego metodą tradycyjną bez spulchniaczy i polepszaczy. Ciastka Ekler napełniane są kremem budyniowym bądź naturalną bitą śmietaną.
Japonka: ciastko na bezowym spodzie z naturalnych bezów wykonanych metodą tradycyjną czyli tylko białko i cukier. Bez dodatków spulchniaczy i konserwantów. Ciastko Japonka z czekoladowym puszystym kremem, oblane lśniącą polewą czekoladową.
Omlet: ciastko biszkoptowe ze śmietaną i owocowym nadzieniem. Omlet jest delikatnie udekorowany poprzez subtelne polanie go polewą czekoladową.
Ptyś: ciastka zrobione z ciasta parzonego, wykonanego metodą tradycyjną bez spulchniaczy i polepszaczy. Ciastka Ptyś napełniane są naturalną bitą śmietaną i delikatnie przyozdobione cukrem pudrem.
Rożek czekoladowy: ciastka z makaronikowego ciasta z bardzo dużą ilością marcepana i z doskonałym naturalnym czekoladowym kremem. Rożki oblane są złocistą czekoladą.
Rurki ze śmietaną: ciasto francuskie według tradycyjnej receptury, wykonywane nowoczesnymi metodami w maszynie wałkującej. Ciasto jest bardzo mocno rozwarstwione i bardzo puszyste. Rurki napełnione są naturalną bitą śmietaną i delikatnie oprószone cukrem pudrem.
Gniazdka Poznańskie to ciastka które wykonujemy z ciasta parzonego, według starej technologi bez polepszaczy w spulchniaczy. Gniazdka wyrabiane w naszej pracowni zawierają tylko naturalne składniki takie jak: jaja, tłuszcz roślinny, mąka pszenna Gniazdka Poznańskie po upieczeniu oblewamy słodkim lukrem.