Jabłecznik

Jabłecznik: kruche ciasto wykonane metodą tradycyjną według receptury 3:2:1 Jabłecznik nadziewany jest bardzo dużą ilością wyselekcjonowanych jabłek prażonych.

Kaprysek

Kaprysek: doskonałe ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku czekoladowym połączone jest z jasnym ciastem jogurtowym. W cieście rozsypana jest bardzo duża ilość wiśni podkreślająca wykwintny smak ciasta.

Kilimandżaro

Kilimandżaro: to doskonałe ciasto czekoladowe zrobione na wspaniałym kremie śmietankowym o smaku brzoskwiniowym. Ciasto ozdobione jest świeżymi soczystymi brzoskwiniami.

Kopiec kreta

Kopiec Kreta: to doskonałe ciasto czekoladowe z wspaniałym kremem śmietankowym o smaku bananowym z owocową niespodzianka w środku. Ciasto ma kształt kopca, dodatkowo poprószone jest ciastem czekoladowym.

Kostka rumowa

Kostka rumowa: wspaniałe ciasto czekoladowe przełożone wyśmienitym puszystym kremem czekoladowym i dodatkiem rumu który podkreśla smak i charakter ciasta.

Makowiec

Makowiec: cisto typowo świąteczne pieczone na kruchym spodzie z wyśmienitą masą makową i dużą ilością owoców kandyzowanych. Ciasto przyozdobione jest delikatną kruszonką.

Placek

Placek: tradycyjne ciasto drożdżowe bez polepszaczy i konserwantów. Ciasto ze świeżymi owocami i delikatną kruszonką.

Rolada

Rolada: bardzo puszysta rolada biszkoptowa z kremem na bazie bitej śmietany z nadzieniem owocowym. Rolada przyozdobiona jest cukrem pudrem.

Rolada czekoladowa

Rolada czekoladowa: bardzo puszysta dwukolorowa rolada biszkoptowa z przepysznym kremem czekoladowym i z nadzieniem owocowym. Rolada oblana jest błyszczącą polewą czekoladową.

Sernik

Sernik: tradycyjny krakowski sernik z rodzynkami o wspaniałym, i niepowtarzalnym smaku. Doskonale wypieczony z charakterystyczną dla siebie puszystością.

Sernik z brzoskwiniami

Sernik z brzoskwiniami: tradycyjny sernik z niespodzianką brzoskwiniową. Sernik spulchniany ubitym białkiem.

Sernik śmietankowy

Sernik śmietankowy: wyśmienity i bardzo puszysty sernik. Sernik śmietankowy spulchniamy ubitą śmietaną 33% gdyż dodatek kremówki wzbogaca smak i zapach sernika oraz sprawia że jest bardzo wilgotny.

Sernik z kruszonką

Sernik z kruszonką: wyjątkowo delikatny, lekki i bardzo puszysty sernik o doskonałym smaku, dodatkowo posypany kruszonką.

Sernik z ciemną kruszonką

Sernik z ciemną kruszonką: wyjątkowy i puszysty sernik wyrabiany tradycyjną metodą z dodatkiem wspaniałych bursztynowych rodzynek. Sernik na bazie naturalnych składników bez spulchniaczy i polepszaczy. Na spodzie i na wierzchu znajdziecie Państwo wspaniałą czekoladową kruszonkę.

Seromak

Seromak: Ciasto sernikowo-makowe sporządzane na bazie masy sernikowej przeplatany z wspaniałą masą makową wzbogaconą owocami kandyzowanymi. W przekroju otrzymujemy ładny wzór szachownicy.