Babka cytrynowa

Babka cytrynowa: puszysta kompozycja ciasta piaskowego z subtelnym posmakiem cytryny nadającym babeczce delikatny smak i zapach. Babka wzbogacona jest tłuszczem roślinnym. Babka jest doskonale wilgotna i mięciutka.

Babka jogurtowa

Babka jogurtowa: to niesamowicie delikatna kompozycja ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. Babeczka wzbogacona jest ekstraktem jogurtowym nadającym charakterystyczny smak i zapach. Babeczka ozdobiona jest soczystymi brzoskwinkami i kokosem.

Babka maślana

Babka maślana: puszysta kompozycja ciasta piaskowego z subtelnym posmakiem maślanym nadającym babeczce delikatny smak i zapach. Babka wzbogacona jest tłuszczem roślinnym. Babka maślana jest bardzo wilgotna i mięciutka.

Babka piwna

Babka piwna: jest to kompozycja ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem masy czekoladowej. Całość wzbogacona jest nadzieniem z dodatkiem alkoholu. Babeczka przyozdobiona jest przepysznie lśniącą polewą czekoladową

Babka w polewie

Babka w polewie: delikatna babka biszkoptowo-tłuszczowa całkowicie oblana lśniącą polewą czekoladową. Babka wzbogacona jest niewielką ilością tłuszczu roślinnego. Jest bardzo puszysta i lekka.

Babka w pudrze

Babka w pudrze: delikatna babka biszkoptowo-tłuszczowa w całości posypana świeżutkim cukrem pudrem. Babka wzbogacona jest o niewielką ilość tłuszczu roślinnego. Jest bardzo puszysta i lekka.

Keks

Keks: to jedno z tych ciast, które jest bardzo trudne do wykonania. My mamy staropolską recepturę i nowoczesną technologię, która pozwala nam równomiernie umieścić bardzo dużą ilość owoców kandyzowanych w cieście. Keks to takie ciasto które koneserzy ciasta bardzo chętnie kupują.

Babeczka z palemką

Babeczka z palemką: babeczka wykonana z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego, babeczka przyozdobiona jest palemką wykonaną z naturalnej polewy czekoladowej i lukrowej.

Babeczka mini

Babeczka mini: delikatne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe, delikatnie lukrowane, będące miniaturką babki wielkanocnej.

Babka w polewie cytrynowej

Babka w polewie cytrynowej: kompozycja ciasta piaskowego oblana doskonale nadającą smak babce polewą cytrynową.