Drożdżówka z serem: tradycyjne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów, nadziewane jest najczęściej owocem bądź masą budyniową lub serową albo posypane kruszonką.
Drożdżówka z budyniem: tradycyjne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów, nadziewane jest najczęściej owocem bądź masą budyniową lub serową albo posypane kruszonką.
Drożdżówka na wagę z makiem: naturalne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów, nadziewane jest najczęściej owocem bądź masą budyniową lub serową albo posypane kruszonką.
Drożdżówka na wagę z wiśniami: naturalne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów, nadziewane jest najczęściej owocem bądź masą budyniową lub serową albo posypane kruszonką.
Drożdżówka na wagę: naturalne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów, nadziewane jest najczęściej owocem bądź masą budyniową lub serową albo posypane kruszonką.
Długi z makiem: naturalne tradycyjne ciasto drożdżowe, bez polepszaczy i konserwantów nadziewane jest masą makową.
Koperty maślane: ciasto kruche, wytrawne, spulchnione drożdżami z niewielką ilością cukru, nadziewane budyniem bądź wiśniami. Ciastka składane są w charakterystyczną kopertkę.
Pizzerki: ciasto drożdżowe z pikantnym sosem wyłożone pieczarkami posypane wiórkami serowymi z dodatkiem orientalnych przypraw. Całość tworzy kompozycję mini pizzy.
Szagówki: wspaniałe delikatne ciasto z nadzieniem serowym o kształcie tradycyjnych wielkopolskich Szagówek. Ciasto bez konserwantów i spulchniaczy.
Drożdżówki krawaty z serem: naturalne ciasto drożdżowe bez polepszaczy i konserwantów. Drożdżówki przekładane są masą makową, serową lub marmoladką. W zależności od rodzaju drożdżówki.
Drożdżówki krawaty z serem: naturalne ciasto drożdżowe bez polepszaczy i konserwantów. Drożdżówki przekładane są masą makową, serową lub marmoladką. W zależności od rodzaju drożdżówki.
Drożdżówki krawaty z serem: naturalne ciasto drożdżowe bez polepszaczy i konserwantów. Drożdżówki przekładane są masą makową, serową lub marmoladką. W zależności od rodzaju drożdżówki.