Kostka słoneczna

Kostka słoneczna: ciasto, w którym doskonały biszkopt przełożony jest delikatnym kremem waniliowym, a na wierzchu posypany jest prażonymi nasionami słonecznika.

Pijak

Pijak: ciasto przekładane puszystym kremem śmietankowym, z dodatkiem dużej ilości alkoholu.

Rozkoszniak

Rozkoszniak: ciastko z owocami czarnej porzeczki i z delikatnym kremem przygotowanym na bazie bitej śmietany.

Sernik na zimno z wiśniami

Sernik na zimno z wiśniami: pyszny sernik, który zachwyci wszystkich amatorów tego ciasta. Ma dużo puszystego serka, a wiśnie smakowicie przełamują jego smak. Idealne ciasto na deser w cieplejsze dni.

Duet

Duet: jest to ciasto biszkoptowe o smaku czekoladowym. Ciasto przekładane jest delikatnym i puszystym kremem śmietanowo-czekoladowym na bazie bitej śmietany. Dla podkreślenia smaku dodaliśmy dużą ilość wiśni. Całość tworzy czekoladowo-wiśniowy smak.

Kokosowy raj

Kokosowy raj: ciasto deserowe z pulchnego biszkoptu przełożone kremem na bazie bitej śmietany o smaku kokosowo-serowym. Całość ozdobiona jest migdałami w płatkach co stanowi bardzo oryginalną kompozycję smakowo-zapachową.

Kostka karmelowa

Kostka Karmelowa: wyśmienite ciasto deserowe o smaku karmelowym z chrupiącą niespodzianką w środku. Ciasto przyozdobione jest dużą ilością kremu na bazie naturalnej bitej śmietany o smaku waniliowym.

Kostka kawowa

Kostka kawowa: ciasto deserowe z puszystego biszkoptu. Kostka kawowa przełożona jest kremem śmietanowym z dodatkiem świeżej drobno mielonej kawy.

Kostka wiśniowa

Kostka wiśniowa: ciasto deserowe z doskonale puszystym biszkoptem. Ciasto przełożone jest kremem śmietanowym o smaku wiśniowym.

Kremówki

Kremówki: jest to ciasto z tradycjami. Cisto francuskie według tradycyjnej receptury, wykonywane nowoczesnymi metodami w maszynie wałkującej. Ciasto przełożone jest niezwykle puszystym kremem budyniowo-śmietankowym z dodatkiem alkoholu.

Królewskie

Królewskie: deserowe ciasto biszkoptowe przełożone soczystymi owocami brzoskwini w galaretce pomarańczowej. Królewskie ciasto przyozdobione jest dużą ilością puszystej śmietany.

Milki

Owocówka: ciasto na pulchnym biszkopcie z dużą ilością naturalnej bitej śmietany. Ciasto wyłożone jest świeżymi i soczystymi owocami takimi jak: maliny, truskawka, winogrono, mandarynki, pomarańcze, borówki, kiwi Całość wylana jest przepyszną galaretką owocową.

Owocówka

Owocówka: ciasto na pulchnym biszkopcie z dużą ilością naturalnej bitej śmietany. Ciasto wyłożone jest świeżymi i soczystymi owocami takimi jak: maliny, truskawka, winogrono, mandarynki, pomarańcze, borówki, kiwi Całość wylana jest przepyszną galaretką owocową.

Pianka

Pianka: ciasto o bardzo puszystej dwukolorowej konsystencji piankowej na bazie bitej śmietany. Pianka przyozdobiona jest kolorową galaretką truskawkową.

Samanta

Samanta: wspaniałe ciasto deserowe na śmietanie o wyrazistym smaku malinowym z liofilizowanymi kawałkami owoców malin. Dla złamania smaku dołożyliśmy warstwę żelu z leśnych owoców. Ciasto przyozdobione jest lśniącym żelem czekoladowym.