Sernik z ciemną kruszonką

Sernik z ciemną kruszonką: wyjątkowy i puszysty sernik wyrabiany tradycyjną metodą z dodatkiem wspaniałych bursztynowych rodzynek. Sernik na bazie naturalnych składników bez spulchniaczy i polepszaczy. Na spodzie i na wierzchu znajdziecie Państwo wspaniałą czekoladową kruszonkę.

Seromak

Seromak: Ciasto sernikowo-makowe sporządzane na bazie masy sernikowej przeplatany z wspaniałą masą makową wzbogaconą owocami kandyzowanymi. W przekroju otrzymujemy ładny wzór szachownicy.

Strucel

Strucel: jest to tradycyjne ciasto Bożonarodzeniowe. Naturalne ciasto drożdżowe, bez konserwantów i spulchniaczy. Ciasto sporządzane metodą dwufazową z wspaniałą masą makową z dodatkiem aromatycznych owoców kandyzowanych i migdałów.

Strucel w polewie

Strucel w polewie: jest to tradycyjne ciasto Bożonarodzeniowe. Naturalne ciasto drożdżowe, bez konserwantów i spulchniaczy. Ciasto sporządzane metodą dwufazową z wspaniałą masą makową z dodatkiem aromatycznych owoców kandyzowanych i migdałów. Strudel wykończony jest lśniącą polewą czekoladową.