Tort specjalny
Tort z marcepana
Tort włoski: to wykwintny tort przekładany dużą ilością kremu o smaku czekoladowym. Idealny dla koneserów wiśni i orzechów włoskich, których moc zatopiona jest w kremie. Dodatkowo z przepychem ozdobiony tymiż wiśniami i orzechami.
Tort bezowo-daktylowy: to doskonała kompozycja smakowa na bazie bezy z dodatkiem dużej ilości daktyli i orzechów włoskich. Lekko wysuszona i ciągnąca się beza nadaje charakterystycznego smaku i uroku. Całość przełożona jest przepysznie lekkim kremem cappuccino który dopełnia kompozycji smakowej toru.
Tort chrupiąca poezja: Aksamitnie śmietanowy tort wykonany w całości na bazie bitej śmietany z dodatkiem lekkiego posmaku delikatnej białej czekolady z chrupiącą niespodzianką zatopioną wewnątrz tortu. Tort polany jest apetycznym sosem truskawkowym.
Tort Książka Komunijna: Torty książki wykonujemy na bazie kremów lub bitej śmietany, smak dowolny, według życzenia np. śmietanowy, kawowy, czekoladowy, brzoskwiniowy, itp.
Do każdej książki dokładamy frużelinę owocową np. brzoskwiniową, wiśniową, kiwi, itd.
Tort kielich komunijny: Tort w formie kielicha z hostią, przyozdobiony dekoracyjnymi kwiatkami. Całość tortu wykonana na bazie naturalnej bitej śmietany z dodatkiem starannie dobranych owoców. Tort przygotowywany na życzenie klienta i według zamówienia.